A természetes potencianövelő Szuperélelmiszerek működése

A természetes potencianövelő szuperélelmiszerek joggal nevezhetőek szuperételeknek, hiszen azon túlmenően, hogy jelentősen növelik a nemi vágyat, és javítják a szexuális teljesítőképességet, teljes körűen képesek támogatni szervezetünk egészségét.

Ráadásul ezek a szuperélelmiszerek 100%-ban természetesek, s ennek megfelelően semmilyen káros mellékhatást nem okozhatnak, ellentétben a mesterséges gyógyszerekkel és hormonokkal.

Miért válassza a természetes potencianövelőket?canstockphoto8318814

A szexualitás rendkívül fontos mind testi, mind pedig lelki egészségünk szempontjából. Egy párkapcsolatban pedig központi szerepet tölt be, és amennyiben nem működik mindkét fél számára kielégítően, akkor ott előbb-utóbb problémákat fog okozni, amire akár az egész kapcsolat is rámehet.

Ezért semmiképpen sem szabad a szőnyeg alá söpörni a szexuális problémákat, hiszen mindkét fél érdeke az, hogy megoldást találnak a csökkenő nemi vágy, vagy a lankadó potencia problémájára. Ezeket egyébként rendkívül sokféle tényező válthatja ki, így korántsem biztos, hogy arról lenne szó, hogy már nem vonzódunk úgy a másikhoz, mint régebben.

Tehát megoldást kell találni, de korántsem mindegy, hogy milyet! Sokan azonnal a mesterséges hormonkezelésekre vagy potencianövelő gyógyszerekre gondolnak, holott a természetben is akad jó néhány olyan anyag, mely már akár évezredek óta nyújt segítséget az emberiségnek, hogy visszaszerezze nemi vágyát, és növelje szexuális teljesítőképességét.

A legkitűnőbb természetes potencianövelők közé sorolhatóak a Maca gyökér, a Méhpempő, a Gránátalma, a Noni gyümölcs vagy a Goji bogyó. Ezek mindegyike a teljes szervezet működésére jótékonyan hat, mivel nem mesterségesen avatkoznak közbe, hanem csupán segítik, támogatják a szervezetet abban, hogy ismét egészségesen és kiegyensúlyozottan tudjon működni.

Egyik szuperétel sem tartalmaz semmilyen mesterséges hormont vagy egyéb káros anyagot sem, mégis roppant eredményesen képesek helyreállítani a hormonális egyensúlyt a szervezetben. Mindezt pedig leginkább úgy érik el, hogy az agyalapi mirigyre hatnak jótékonyan, amely többek között a hormonális szabályzásért is felel. Ennek köszönhetően a szervezet saját maga fog többet termelni a hiányzó, míg kevesebbet a túl magas szinten álló hormonokból, s így létrejön a hormonok egyensúlya.

megfelelő hormonszintek megléte pedig nem csupán a potenciára és a szexuális vágyra hat kedvezően, hanem számos egyéb problémát, betegséget is orvosolhat. Így többek között rendkívül jótékonyan a termékenységre canstockphoto9372195mindkét nem esetében, hiszen a meddőség nagyon sok esetben hormonális eredetű probléma, s ha helyreáll a szervezet hormonális egyensúlya, akkor elhárul az akadály a fogantatás elől.

A potencianövelő szuperélelmiszerek persze nem csupán a hormonokra hatnak, hanem teljes körűen támogatják a szervezet szinte valamennyi funkcióját. Tehát nem csak a hormonok egyensúlyát állítják helyre, hanem a teljes szervezet működését normalizálják, feltöltik létfontosságú tápanyagokkal, melyek hatására a szervezet optimálisan tud működni.

Már ezzel a hatásukkal is képesek lehetnek visszaadni a nemi vágyat és potenciát, de persze célzottan is hatnak minderre. Egyes szuperélelmiszerek, mint például a Gránátalma vagy a Maca jelentősen képesek fokozni a medencekörnyéki szervek vérellátását, s így javítják a nemi szervek működését, valamint a vérbőségnek köszönhetően növelik azok érzékenységét is.

A legkitűnőbb természetes potencianövelők

A Gránátalma a férfiak esetében azért is roppant jótékony a potenciára, mert megnöveli a nitrogénmonoxid szintjét is, ami ellazítja az erek falát. Ez pedig hozzájárul a megfelelő mértékű erekció létrejöttéhez.

A Méhpempő azon túl hogy az egyik legkitűnőbb természetes hormonszabályozó, még kifejezetten képes növelni a szexuális vágyat is nőknél és férfiaknál egyaránt. Ennek köszönhetően a méhpempőt fogyasztók jóval nagyobb vágyat érezhetnek az együttlétek iránt. Nők esetében pedig a szexuális izgalom hatására keletkező hüvelyi váladék mennyisége is nagyobb lehet, mely mindkét fél számára örömtelibbé teheti az együttléteket. 

Méhpempő úgy is támogatja a férfiak szexualitását, hogy emeli a tesztoszteronszintet, mely fokozza szexuális vágyukat, növeli potenciájukat, és javíthatja szexuális teljesítményüket is.

A Goji Bogyó szintén növeli a tesztoszteron szintjét, ami a nőknél és férfiaknál is hozzájárul a nemi vágy növeléséhez. A Goji poliszacharidjainak köszönhetően pedig képes növelni a termékenységet nőknél és férfiaknál egyaránt. A Goji Bogyót már évezredek óta alkalmazza a tradícionális kínai orvoslás a nemi vágy fokozása céljából.

A Maca gyökér szintén kitűnő természetes hormonszabályozó. Ezen túlmenően pedig magas cinktartalma által is támogatja a libidót, és a megfelelő potencia meglétét. maca-07

A cink nélkülözhetetlen elem a szexuális vágy kialakulásához és fenntartásához mindkét nem esetében. A női szervezetben a cink hozzájárul a progeszteron és az ösztrogén hormon szintjének szabályzásához.

Férfiaknál pedig a cink alapvető fontosságú a megfelelő potencia meglétéhez, így a cinkhiány akár impotenciát is kiválthat. A cink fokozza a tesztoszteron termelődését, mely nélkül nem alakulhat ki nemi vágy. Továbbá a cink javíthatja a férfiak szexuális teljesítőképességét is. Emellett pedig védi a prosztata egészségét, és javítja a spermiumok minőségét is.

A szuperélelmiszerek – így a Maca is – rendkívül sok energiát adnak a szervezetnek, ami javíthatja a szexuális teljesítőképességet is.

Mindemellett a Maca fokozza a medence szerveinek vérellátását, és segíti a petefészkek és a herék működését, valamint támogatja a mellékvese, a pajzsmirigy és a hasnyálmirigy egészségét is.

A Maca a hormonokon keresztül érzékeinkre is jótékonyan hat, mely szintén alapvető a bensőséges együttlétek létrejöttéhez.

A természetes potencianövelők tehát kitűnő alternatív megoldást kínálnak a szexuális vágy fokozására és a potencia növelésére mindkét nem esetén. Ezért mielőtt a mesterséges hormonok vagy gyógyszerek mellett döntenénk, mindenképpen célszerű ezeket a természetes megoldásokat kipróbálni, mert jó eséllyel oldják meg a problémát.

Ráadásul mindeközben még számtalan egyéb jótékony hatást is kifejtenek a szervezetre, feltöltik tápanyagokkal és energiával, valamint hozzájárulnak ahhoz, hogy helyreálljon a szervezet egészséges egyensúlya mind hormonális, mind pedig egyéb téren.

S mivel ezek teljesen természetes anyagok, ezért nem okozhatnak semmilyen káros mellékhatást sem, ellentétben az akár komoly veszélyeket rejtő szintetikus hormonokkal és gyógyszerekkel.